Answers, submitors and winners

First of all, I am sorry for the hold up, I happened to have some issues with Wi-Fi.

Anyway, last week I posted some logical questions for you guys to answer. Today I will be announcing the answers to the logical questions, the creators, and the winner.

1. How is it possible that 2+2=5?

Submitted by my maths teacher.

Answer-First of all, think of a square and divide it into 4 parts like this.

Then, add the top  2 squares to the bottom squares so you get 4. Don’t forget the square itself, add that square and you get 5.,

2.You have 10 friends and 10 apples in a bag. You give all of your friends 1 apple, but there is still 1 left in the bag. How?

Creator-unknown.

Answer- You give 1 apple each to 9 friend, so there is still one apple left in the bag. You simply give the last apple (which is still in the bag to your friend) to your last friend.

3.The day before yesterday John was 7 years old. Next year he will turn 10. How is this possible?

Submitted by Dirde Kessler , Brooklyn, New York, U.S.A.

Answer-Let’s say today is January the 1st of 2016. The day before yesterday which was December the 30th of 2015, John was still 7. On December 31st of 2015 John turned 8. This year, on December the 31st of 2016, he will turn 9 and next year on December 31st of 2017 John will turn 10.

 

Submitted by Mandy.

Answer-wrong! think about it a little and you will understand.

5.Imagine you are in a room with no windows, no doors, no anything. How do you get out?

Submitted by Derrick Tarrance.

Answer-Stop imagining!

6.A sheep was in the field and it just vanished, how?

Submitted by Stephen Owens.

Answer-It was a hologram.

 

7.Mike is a butcher. He is 5’10” tall. What does he weigh?

Submitted by Sally Frazer

Answer-Meet.

8.There is a man lying dead in the field with an unopened package next to him. There are no other creatures or people in the field. How did he die? (it has to do something with the bag)

Submitted by Ally Walters.

Answer-A man had jumped from a plane but his parachute had failed to open. It is the unopened package.

9.A businessman pushes his car to the hotel and tells its owner he is a bankrupt. Why?

Submitted by V  Smith.

Answer-They were playing Monopoly.

10.Which word is the odd one out?

First, Second, Third, Forth, Fifth, Sixth, Seventh.

Submitted by Edward.

Answer-Forth, it is spelled wrong, it is supposed to be fouorth.

Here is the link where I got most of the questions from http://resources.woodlands-junior.kent.sch.uk/fun.html. There are even more logical questions there with the answers.

Now, as to the winners. The winners were Marat and Alice. Alice got 5 right and Marat got 6 right. Congratulations to them. go subscribe to Alice’s youtube channel here https://www.youtube.com/channel/UCzfK8ZLpx7Xvod5qbd78kuA and follow her blog here https://aliceelizesisters.wordpress.com/. Unfortunately Marat has no blogging site or youtube channel. If he creates one I will post the link.

Thanks for reading and hope you have a nice weekend.

Advertisements

4 Comments Add yours

  1. Hi Manvel
    Nice post, but the link to the Youtube channel is not mine

    Like

    1. aboutmanvel says:

      I know, it is your moms, but you are the person the all of the videos.

      Like

      1. aboutmanvel says:

        Oops, sorry, fixed it now.

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s